7 retningslinjer For brugt bilpriser

1. ved lidt om priser før du køber en brugt bil. Franchise-forhandlere, der sælger brugte biler tilføje en vis procentdel på den oprindelige værdi af den brugte bil i markedet. Markup er også føjet til prisen på en brugt bil på forhandlere, som vil gøre prisen højere.

2. Bestem de mange faktorer, der påvirker priserne på brugte biler. Brugt bil pricings påvirkes af installerede valgfrit udstyr eller den placering, hvor du køber brugt bil. Der er områder, der har en høj efterspørgsel efter en bestemt bil. Hvis det er tilfældet, kan du få en bedre deal, hvis du rejser uden for zonen til at shoppe rundt for din bil.

3. find den brugte bil sande markedsværdi på NADA. National Automobile dealerens Association frigiver en kopi af brugt bil pris guider hvert år. Du kan også tjekke deres websted for at kontrollere de aktuelle priser på de brugte biler du søger.

4. billigere brugte biler kan findes på regering Auktioner. Regering Auktioner sker hvert år, og du måske ønsker at tjekke ud en tjekliste af programmet auktion. Det kan også tilbyde dig retningslinjer om at finde kvalitet brugte biler til lavere priser. Du kan besøge Federal borger oplysninger at finde retningslinjer i købe brugte biler fra regering Auktioner.

5. Tjek internettet. Der er en masse af websteder, der leverer prissætning guider på brugte biler og også retningslinjer i at finde rigtige brugte bil for dig. Du kan sammenligne priser; Tjek funktionerne af den brugte bil og den placering, hvor du kan købe billigere priser.

6. Bestem hvis du har en fair deal med den pris, der tilbydes til dig. Faktorer at påvirke brugt bilpriserne inkluderer alder, markedsefterspørgsel, generelle tilstand, kilometertal, interiør og eksteriør pletter eller hvis bilen blev opretholdt godt.

7. pas på handel tricks. Mange forhandlere strategize om funktionsmåden for forbrugerne, når køber brugte biler. Forhandlere ved, at køberne ikke vil købe en brugt bil, medmindre de føler, at de får tilbudt en lavere pris end den oprindelige pris. Forhandlerne har tendens til at gøre prisen højere end den faktiske mængde og køber mener, at de tilbyder en rabat. Hvad køberen ikke ved er, at den nedsatte pris er faktisk den oprindelige pris på bilen.

Add a Comment

Your email address will not be published.