Auto navigationssystemer er Aids ikke erstatninger for opmærksomme kørsel

Hvis du er i markedet for en auto navigationssystem er du absolut ikke alene. Nogle mennesker er tilfredse med at købe en enhed, holde det i deres vinduer og håber det virker godt, når behovet opstår. For dem er det meget sandsynligt, at mest stand-alone navigationsenheder vil fungere ganske pænt. Ting at huske er, at ikke alle er skabt lige, når det kommer til primære eller endda sekundære navigations færdigheder. Alene af den grund er ikke alle auto navigationsenheder skabt lige enten.

Forvent ikke navigationssystemet automatisk til at erstatte en co pilot af ethvert middel, men det bør afgjort gøre i en knivspids og være mere end i stand til at hjælpe dig komme igennem et par tabt øjeblikke mens sidder fast i trafikken, omvej, eller tage et land drev. Du vil ikke have en naturlig samtale med din navigations system uanset hvor meget tv-reklamer forsøger at overbevise du, at dette vil være tilfældet. Du kan dog få store detaljer om hver enkelt tur af din rejse, herunder oplysninger om seværdigheder du bør se undervejs.

Du skal være opmærksom, når du går glip af en tur den alternative rute er ikke umiddelbart forestående. Computere indeholder data, og det tager et øjeblik at gå gennem bjerget af data undertiden for at komme op med en alternativ rute. Være tålmodig, når der beskæftiger sig med navigationssystemet automatisk, og det bør tjene dig godt både i tider med krise og under din regelmæssig daglige kørsel. Jeg ved det ikke altid for forfærdelig nemt i høj stress situationer men når man ser på det, bruger et navigationssystem er langt bedre end stole på kort, der skal graves ud, støves af, og oversat eller manglende evne til at læse en kort og ender endnu mere tabt end y ou var til at begynde med.

Selv de bedste auto navigationssystem på markedet er ikke en erstatning for opmærksomhed på detaljer, at se og huske vigtige vartegn og opmærksom vejskilte og hvad der ligger forude. Den gode nyhed er, at teknologi til disse systemer er konstant udvikler sig og forbedrer. Data synkronisering meget hurtigere end nogensinde før og mere ofte du finder meget mere intuitive og brugervenlige grænseflader. De kort, der leveres på skærmen (i de mere sofistikerede versioner) kombineret med de verbale anvisninger og detaljer arbejde sammen for at skabe en stor drivende oplevelse, som ellers ville være fyldt med usikkerhed, tvivl og ingen lille grad af stress.

Uanset hvor effektiv auto navigationssystemet du vælger, sager det kun, hvor effektivt du føler det er. Hvis det giver dig retninger og indsigt du behøver for at nå din destination sikkert og til tiden, så er jeg virkelig finde ikke fejl i systemet og håber, at du ville heller ikke. Der er ikke sådan noget som problem gratis i denne dag og alder, og disse systemer er kun så god som de kortdata, som de har. De virkelig gode nyheder, er dog, at data er mere præcis end unøjagtige og i de fleste tilfælde kan du nemt nå din destination.

Når du vælger en bil-navigationssystem, bør du virkelig overveje, hvor ofte du rejser og hvor ofte i at rejse du ville ønske du havde en alternativ rute eller i det mindste en mulighed for din rutevejledning, hvor ofte du finde dig selv tabt og clueless og har brug for at bede om retninger, og hvor ofte føler du virkelig, du vil bruge den enhed, du vælger at købe. Hvis du ikke føler du vil få mest mulig brug af navigationsanlæg, derefter overveje en, der kan bruges uden for automobil eller i det mindste en af de billigere versioner. Du ønsker at få dine penge værd fra uanset hvilken enhed, du vælger for navigationssystemet automatisk.

Add a Comment

Your email address will not be published.