Corporate Governance Data indsamling ressourcer

Corporate Governance Data indsamling System UK Site: Dette site er bygget til UK, Enrope og os brugere. Link:

Corporate Governance Data indsamling System Kina websted: Dette site er bygget til Kina, Hongkong og Taiwan brugere. Link:

Hemscott Guru: kilder til indsamling af årsregnskaber for UK virksomheder. Link:

Amerikanske værdipapirer & Exchange Kommissionen: “det primære mission af US Securities and Exchange Commission? er at beskytte investorer og opretholde integriteten af værdipapirmarkederne.” SEC kræver”offentlige virksomheder til at videregive finansielle og andre oplysninger til offentligheden, som giver en fælles pulje af viden for alle investorer kan bruge til at dømme sig selv hvis en virksomheds værdipapirer er en god investering.” Se deres fokus på Sarbanes-Oxley regelfastsættelse og rapporter. En søgning for Corporate Governance hentet over 7.300 referencer. Link:

Mastering Corporate Governance (Financial times): denne Financial Times særlige rapport, dateret maj 2005, består af mere end femten lange artikler om aspekter af corporate governance, fra en bred vifte af akademiske eksperter på området. Link:

Corporate Governance (Washington Post): Denne Washington Post særberetning indsamler avisens artikler om dette emne i et afsnit, opdateres regelmæssigt. Link:

Skandale, Inc. (CNN Money): denne CNN penge websted samler på et sted et væld af historier om fejl inden for forretningsetik, corporate governance, regnskabs- og mere, sammen med en tidslinje over de mere berygtede seneste misbrug. Link:

Google Scholar: Denne version af Google, Google Scholar, giver mulighed for søgninger i hele den fulde ordlyd af en bred vifte af videnskabelig litteratur, herunder peer-reviewed artikler, afhandlinger, bøger, Fortryk, abstracts og tekniske rapporter fra akademiske forlag, faglige sammenslutninger, preprint repositories og universiteter. Søgeresultater i nogle tilfælde kan pege på artikler eller tekst, der kan vises kun for et gebyr eller med et abonnement. En søgning efter “Corporate Governance” produceret mere end 39.000 dokumenter. Link:

Wikipedia: Denne gratis online bruger-skabt og vedligeholdt encyklopædi kan være et godt udgangspunkt for en orientering til et emne. Se deres post for Corporate Governance. Link:

Encyclopedia af Corporate Governance: “Encycogov er en akademisk encyklopædi om corporate governance beregnet til studerende, akademikere, business folk og regering embedsmænd. Encycogov vision er at være den mest nyttige og veldokumenteret web-baserede ressource om emner der er relevante for forståelsen af spørgsmål i virksomhedsledelse. Encycogov blev startet i sommeren 1999 som et eksperiment og dets udvikling fortsætter.” Afsnittene deres generelle emner og specifikke emner for at få flere oplysninger om virksomhedsledelse.

Add a Comment

Your email address will not be published.