Halloween kostumer til børn: Den bedste

Halloweens bedste kostumer. Dette er et nostalgisk blik tilbage til min barndom, da mine forældre plejede at lave de smukkeste kostumer til Halloween. Det omfatter også tid brugt på kostume shop. Nyde!

Min datter, otte år gammel, absolut elsker alle ting Halloween. Når vi går ud at spise hun kræver de bedste kostumer. Hun husker at være grev Dracula, sidder i sit hus foregiver at være ham og gå til alle disse skræmmende steder. Vi har prøvet mange Halloween fødevarer, herunder popcorn og slik, og hun vil gerne prøve den samme Halloween mad i år: edderkoppespind med slik majs på toppen.

Lad mig fortælle en hemmelighed: Ikke alle fancy kostumer koste en masse er de bedste. Det er muligt at lave enkle kostumer, der koster meget lidt og stadig give børn indtryk af, at de er skræmmende eller vidunderlige. Simple kostumer som fe prinsesser eller hekse er et eksempel på sådan et simpelt kostume. En fe prinsesse vil se smuk i en lyserød og grøn kjole med matchende pandebånd. En magisk tryllestav er også tilgængelig til at matche hendes kjole.

En anden stor kostume mulighed er en pirat kostume eller 80’er tøj. Selv om dette kostume var populært blandt drenge i 80’erne, er det nu en favorit af piger så godt. Du kan klæde dig ud som pirat ved at gå til din lokale kostumebutik. Du kan finde kostumer som Jack Sparrow eller Barbossa i de fleste butikker. Disse kostumer er populære hos børn og få dem til at føle, at de er en del af handlingen.

Det er dejligt at klæde sig ud som barn til Halloween, og foregive, at du er Julemanden eller et græskar. Børn elsker at klæde sig ud som Toy Story tegn, så deres forældre eller værger bliver nødt til at købe dem et kostume til at matche kranse. Græskar kostume er elsket af børnene så meget, at de ønsker at være Santa Claus!

Her er et nemt tip til at sikre, at dit barn har den bedste Halloween kostume. Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge den rigtige Halloween kostume til dit barn. Du vil være i stand til at bestemme det rigtige outfit til dit barn. Læs derefter denne filmanmeldelse skrevet af en tidligere kostumekøber. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken type kostume er bedst for din datters Halloween kostume. Tjek denne anmeldelse!