Halvdelen Budding Halvdel Sauce: 02/01/2020 – 03/01/2020

Så stop med at lede. Fordi det sidste nye, opgraderet design af diwan med opbevaring er der for at hjælpe. Husk, at det er meget nemmere at indføre en ny adfærd, besøg hjemmesiden end at stoppe en etableret adfærd. Den første overvejelse, at et par skal have i tankerne, når du vælger at købe en seng, er størrelsen af rummet. Det ydre af bygningen er en gips stuk, af en behagelig lyserøde tone, lavet ved hjælp af en hvid Atlas Cement, pink marmor formaling, og hvid kvarts, af lige dele, at den samme mængde cement, som har en-kvart tomme gryn af en fjerdedel hvid kvarts og tre fjerdedele pink feldspat smidt på mens du er frisk, og så flød ind i gips overflade, hele producere a levende lys tone, der er indtastet til at harmonere med den spanske tegltag og danner en behagelig modsætning til den Travertin-trim og musik døren – som har en ekstern sten grænsen af Pouillenay marmor.

Ol Tukai - Double Room #1

I virkeligheden, som det står, det er helt umuligt at realisere de mange arkitektoniske problemer, der beskæftiger sig med at forenkle det gamle hus ‘ s ydre udseende (andre end det rent indlysende metode til pudsning af dens ydre vægge), der tager sig af de nye og uventede belastninger og-vægte, der kræves i at tilføje en harmonisering af tegltag, og håndtering af vanskelige problem for den indgang, der med sin tilgang, er så tæt knyttet til den eksisterende service, som dele af den bolig, som det blev ikke den enkleste del af den arkitektoniske problem. Det har fået en usædvanlig korrosionsbestandig overflade behandling, der ikke desto mindre perfekt simulerer udseendet af naturlige resultater af alder og vejr. WESTCHESTER County i Staten New York, har en særlig individuel topografiske udseende, der giver det ikke kun et særpræg alle sine egne, men indeholder en ejendommelig appellere til dem, der er vant til andre typer af vores rigt varieret Amerikansk landskab.

Ved den tid, at Westchester County er nået, disse fods-bakker er bølgende på en måde, der minder mere om en kort “krappe cross-over havet” end nogen anden lignelse, der umiddelbart forekommer at observatøren. Westchester County, – og nærhed – i en tidligere og mindre tykt afviklet tid, var også semi-historisk scene af Cooper ‘ s bedst kendte roman, “Spion”. Vi betragter os selv som værende særligt heldige at være i stand til at give alle vores kunder en endnu mere komplet fremvisning af denne præmie arbejde af året – herunder de samme billeder, der oprindeligt blev udstillet i New York. Selv som det er nu, er en mulighed ikke blev givet, for at undersøge det fulde problem, i første omgang, selv om overgangen form, som det her ser ud.

Men det var nu til at gå igennem det, der skulle blive dens største forandring af alle, og ikke kun bliver den centrale levende organisme af de større struktur, her vist; der er, i sig selv, i tide til at komme, for at blive centrum for en stadig større arrangement af landskabsudviklingen, det fulde omfang af, der er kun ca angivet på unikke og interessante bird ‘ s eye perspektiv undersøgelse af den ejendom, der, endnu, kun terrasse sektioner umiddelbart tilstødende og vest for huset er fuldstændig plantet. Jr, på Mt. Kisco, N. Y., der er kendt som “Lille Brook Farm”, fotografisk præsentation af, som på udstillingen af de Arkitektoniske League i New York sidste vinter, bragt til Mr. Benjamin Wistar Morris, dens arkitekt, den årlige guldmedalje.

ud over at en “optagelse af boksen” i England, Whitney overså avl og træning af en stabil, grundig-breds – “La Belle Farm”, en Blå Græs region gård i nærheden af Lexington, Kentucky, en anden – “Stony Ford Farm”, på Goshen, New York. Den oprindelige lille hytte var blevet rejst for at give mulighed for tilføjelse af en lavere historie. Et spænde er en fantastisk tilføjelse til en gammel sko. Disse er gode ideer. Det var selvfølgelig forventet, at før eller senere, skønheden i denne type af landet, tilføjede, at det store antal og udvalg af byggepladser, at der fra sin karakter, det giver, vil blive værdsat og gjort brug af til huse i land-især når der er så let tilgængelig fra New York City.