Fordele og ulemper ved Air Freight Forwarding og integration

Med den globale arena åbner sine arme på alle folk klar til at tage sine tilbud og tage aways, er helt sikkert der opstået nyere former for videresendelse virksomheder. Tempoet på hvilke globalisering har taget center fase er lyn hurtig, du allerede kan overveje selv ud, når du ikke et par gange.

Tid er den bane og lettelse for alle forretningsfolk. Det vil ikke vente for dig, og det er en kendsgerning, men det vil altid spar dig at bevæge sig hurtigere end hvad du først har gjort. Hvis du ikke ønsker at blive ladt tilbage fra den nuværende tendens, rådgiver vil fortælle dig at udnytte de hurtigste måder at arrangere og gør foderstoffer.

Med de massive virkningerne af internettet i vores fælles og forretningsmæssige liv er der ingen fortælle hvor meget hurtigere tendens kan være i den nærmeste fremtid. Dette er ofte hvorfor forretningsmænd er skubbet i retning af maksimering af de faciliteter, som air speditører.

Pålidelighed er formentlig en af de vigtigste kvaliteter speditører søger blandt luft speditører. Heldigvis, dette er hvad præcis luft speditører tilbyder og endda dimensionering deres bestræbelser på at rumme fordoblet efterspørgslen på videresendelse tjenester.

Det har været ganske tendens i de sidste mange år. Express sending luftfartsselskaber havde Fyldemiddel op deres bestræbelser på at opfylde de enorme behov for afskibere ved at skabe forskellige tjenester og produkter. Tilføj at det faktum, at de fleste af dem havde bombardere forbedringer på transittider, bestemmelser kvalitetsservice og forenkle opbygningen af tildele omkostninger samtidig løbende nå ud forskellige steder over hele verden.

Verdensomspændende markedsføring, salg og produktion er simpelthen at blive intensiveret. Helt ærligt, spillet er ikke bare om at have bedre priser forsendelser, men at gøre overførsler hurtigere og mindre bent for risici.

For længe, siger air speditører havde domineret virksomheden endnu meget effektivt middel til at sende produkter til forbrugerne er ved at blive udtænkt for at optimere tjenester, nogle eksperter.

Dette job er derefter at blive taget af integratorer, der synes at have skåret af forskellige processer i intensivere Leveringshastigheden. Dette giver afskiberne nogle gearing over deres konkurrenter især inden for tung vægt shipping.

Traditionelt, er tunge vægt overførsler gjort ved at samle forskellige elementer i enkelt forsendelse. Dette kan selvfølgelig tage nogle afgørende tidspunkt før varerne nærmer markedet. Og med konkurrence ved hånden, du er sikker på at have mistet nogle salg, hvis dine konkurrenter gør anvendelse af hurtigere at sende deres produkter mod slut forbrugeren.

Mens air freight forwarding havde været nyttige for så mange år behovet for at forstærke tempo forretningsmetoder placeres først og fremmest. Således, når der kommer andre muligheder for at gøre netop dette, forretningsmænd nemt tage sider og gå efter en, der vil give dem bedst.

Hvad synes at være manglende luft speditører er, at de normalt har længere processer end air freight integratorer. I stedet for varer, der håndteres af forskellige mennesker, skabe integratorer et system, hvori den nøjagtige trailer som dine varer blev lastet i er den trailer, der vil afsende varerne senere. Dette afskærer alle andre enheder, der udfører jobbet.

Men du kan se, i sidste ende vil det altid falde ned til hvilken indstilling du vælger. Det er bare et spørgsmål om at se, som har større værdi-doing business med luft speditører eller med integratorer?

Add a Comment

Your email address will not be published.